Word jij vrijwilliger bij Op Wielekes Sint-Niklaas?

De stad Sint-Niklaas start vanaf 14 april 2021 met het project ‘Op Wielekes’. Dat is een bibliotheek van kinderfietsen in De Bareel aan het station. Dankzij dit een fietsdeelsysteem kunnen Sint-Niklazenaren kwalitatieve kinderfietsen op maat lenen. Als het kinderfietsje te klein wordt, kunnen leden het inruilen voor een groter exemplaar.

Op Wielekes Sint-Niklaas is een initiatief van de Stad Sint-Niklaas en De Transformisten, in samenwerking met Den Azalee, Bond Beter Leefmilieu, Gemeente voor de Toekomst en de Provincie Oost-Vlaanderen.

Vrijwilligers gezocht

‘Op Wielekes’ is een initiatief met een hart voor het klimaat en de buurt dat ongetwijfeld in de smaak zal vallen bij vrijwilligers. Aan De Bareel bij het station van Sint-Niklaas helpen vrijwilligers op woensdagnamiddag of zaterdagvoormiddag ouders en kinderen die fietsjes binnenbrengen of komen ontlenen. Ze zorgen ervoor dat de fietsertjes een contract mee naar huis krijgen of helpen bij het nakijken en rijklaar maken van de fietsen.

Praktisch

Lijkt vrijwilligerswerk bij ‘Op Wielekes’ iets voor jou?

Meer info over ‘Op Wielekes’ vind je hier of op het nummer 03/778 32 02.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close