Zoersel-Malle-Schilde-Zandhoven

Adres

Het hoofddepot van de Velotheek, waar alle fietsen staan gestockeerd, bevindt zich in Zoersel op het terrein van Bethanië. Hier kunnen alle inwoners van Malle, Schilde, Zandhoven en Zoersel terecht na het maken van een afspraak.

Na het maken van een afspraak kan u op het hoofddepot terecht om een geschikte fiets te passen, en te ontlenen.

Op de kaart hieronder ziet u waar de Velotheek zich bevindt op het domein van Bethanië. Via de Handelslei gaat u naar de Andreas Vesaliuslaan en die rijdt u door tot ongeveer de parking van de Kunstnier, gebouw 4 (gelegen aan uw rechterkant). Daartegenover (aan uw linkerkant) ziet u een weg genaamd ‘Ringlaan’, hier moet u inrijden. Zo komt u recht op de Velotheek uit.

Pas op! Google Maps en Waze sturen u verkeerd als u zoekt naar de Velotheek ‘Op Wielekes’! Op de GPS vult u best volgend adres in: Andreas Vesaliuslaan 39, 2980 Zoersel.

Openingsuren

Het hoofddepot van de Velotheek is iedere tweede en vierde woensdag van de maand open van 12u30 t.e.m. 15u. Voor een afspraak te maken kan u bellen naar 0475/97.03.49 of mailen naar .

Inwoners van Zandhoven die graag fysiek wat meer uitleg wensen omtrent de Velotheek kunnen elke woensdag van 13u t.e.m. 17u langsgaan op het sportcomplex Het Veld in Zandhoven (Schildebaan 22b, 2240 Zandhoven, tel. 03/410.16.66). Pas op! Hier staan geen fietsen die u kan ontlenen.

Prijs

  • Jaarlijks lidgeld: € 30 per fiets per jaar voor het eerste kind. €20 per fiets per jaar voor het tweede kind en volgenden.
  • Eenmalige waarborg van €20 per fiets.
  • Personen met een Vrijetijdspas (Malle en Zandhoven), Vrijetijdspas Plus (Schilde) en Z Pas (Zoersel) krijgen 50% korting, zowel op het lidgeld als de waarborg

Meer info

Voor meer informatie kan u terecht op volgende link.

Dit project is een initiatief van de gemeenten Malle, Schilde, Zandhoven en Zoersel, in samenwerking met Emmaüs GGZ Bethanië en De Kringwinkel – De Cirkel, gecoördineerd door Welzijnsvereniging KINA p.v.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close