Op Wielekes Lede zoekt extra vrijwilligers en fietsjes

Op 19 mei 2021 van 16u tot 18u opent er in Lede een nieuw depot van het kinderfiets-deelsysteem Op Wielekes – een initiatief van de Gemeente Lede en Netwerk Bewust verbruiken met steun van de Provincie Oost-Vlaanderen en Bond Beter Leefmilieu. Vanaf 19 mei zul je er op de eerste zaterdag en de tweede woensdag van de maand terecht kunnen. Er wordt coronaveilig op afspraak gewerkt – hier kun je een afspraak maken.

Vrijwilligers

Voor het beheren van het depot is Op Wielekes Lede op zoek naar extra vrijwilligers: handige Harry’s, administratieve Alida’s en all-roundende Astrids die enkele (goed afgebakende) taken op zich kunnen nemen. Samen met andere vrijwilligers bouw je mee aan een positief initiatief dat tegelijk milieuvriendelijk en sociaal is. Interesse? Neem contact op via .

Extra kinderfietsjes gezocht

Staat er in jouw garage of berghok nog een kinderfietsje dat niet langer wordt gebruikt? Schenk het aan Op Wielekes. Je krijgt een bon voor 1 jaar lidmaatschap t.w.v. 30 euro in ruil (zelf te gebruiken of door te geven).
Er zijn 2 donatiemomenten gepland:

  • Woensdag 28 april van 16u tot 18u
  • Zaterdag 8 mei van 10u tot 12u

Gelieve je ook voor de donatiemomenten op voorhand aan te melden, zo kunnen de vrijwilligers coronaveilig werken. Dankjewel!

foto van Op Wielekes Hasselt
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close