Gent – Brugse Poort

Adres

Je vindt Op Wielekes Brugse Poort in De Meubelfabriek, Meibloemstraat 18, 9000 Gent. Naast Op Wielekes vind je er ook nog heel wat andere projecten rond fietsen en delen zoals een Fietskeuken, een fietsatelier, een gereedschapsbibliotheek, een buurtkeuken, moestuintjes en een weggeefwinkel.

Openingsuren

  • Wil je lid worden, een fiets doneren, een fiets inwisselen?
    Dat kan elke 2e woensdag van de maand van 16u tot 17u30, steeds op afspraak. Maak steeds een afspraak via Calendly want de openingsuren kunnen volzet zijn of wijzigen.

Prijs

  • Je hoeft niet langer een waarborg te betalen
  • Het jaarlijks lidgeld bedraagt € 35
  • Er is een solidair (sociaal) tarief van € 25 per jaar
  • Wie dat wil en kan betaalt het steuntarief van € 45 per jaar (daarmee maak jij het solidair tarief en de verdere uitbouw van Op Wielekes mogelijk)
  • Wie een eigen fietsje inbrengt, krijgt een jaar gratis lidmaatschap cadeau

Vragen?

Heb je vragen, zin om vrijwilliger te worden, aan fietsjes te sleutelen of te helpen bij de depotwerking,? Kom eens langs in het depot tijdens de openingsuren of stuur een mailtje naar

Meer info

Bezoek de Facebookpagina van Op Wielekes Brugse Poort.

Onderhoud

In samenwerking met zelfstandige fietsenmakers VeloVelo en El Laboristo.

Je staat zelf in voor onderhoud van het fietsje gedurende de uitleenperiode. Kosten voor onderhoud en herstel van zaken die kapot gaan bij gebruik zijn ten laste van de gebruiker. De slijtage op lange termijn wordt hersteld door Op Wielekes, daarvoor moet je de fiets komen ruilen.

Partners

Op Wielekes Brugse Poort is een initiatief van WijDelen vzw.
Ontstaan op initiatief van De Transformisten en Dingen van Doen met steun van de Meubelfabriek, de Stad Gent en de Provincie Oost-Vlaanderen (in het kader van Gemeente voor de Toekomst).

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close