Lummen

Adres

Je vindt Op Wielekes in de ruimte achter buitenschoolse kinderopvang ’t Sjamajeeke. Dat is in de Pastoor Frederickxstraat 11, 3560 Lummen.

Openingsuren

  • Open elke eerste en derde zaterdag van de maand, van 10u tot 12u. Je dient wel eerst even te reserveren (minstens 24u op voorhand) via https://calendly.com/opwielekes-lummen.
  • Tijdens de openingsmomenten kan je een fietsje lenen, doneren, ruilen, terugbrengen. Je kan een lidmaatschap afsluiten en weer beëindigen. Of je kan gewoon eens rustig komen kijken.

Prijs

  • Je betaalt jaarlijks een bijdrage: 30,00 euro voor het eerste kind en 20,00 euro voor elk volgend kind via het standaardtarief, 6,00 euro voor het eerste kind en 4,00 euro voor elk volgend kind via de UiTpas met kansentarief.
  • Als je een fiets doneert, krijg je een gratis lidmaatschap cadeau (waarde max. 30,00 euro)
  • Het lidgeld wordt betaald na ondertekening van het contract en bij elke verlening, na ontvangst van een factuur.

Meer info

Je kan Op Wielekes Lummen bereiken via en 013 390 560. 
Bijkomende informatie, zoals het huishoudelijk reglement, vind je op www.lummen.be/wonen-en-werken/klimaat-en-natuur/op-wielekes.

Op Wielekes Lummen startte op 3 april 2021 is een initiatief van de Gemeente Lummen en De Transformisten (voorheen Netwerk Bewust Verbruiken) in samenwerking met de Provincie Limburg en Gemeente voor de Toekomst / Bond Beter Leefmilieu.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close