Nazareth

Adres

Dorp 1, 9810 Nazareth (aan de achterzijde van het gemeentehuis)

Openingsuren / Afspraak maken

Op Wielekes Nazareth is elke 1e woensdag van de maand open, van 15u tot 17u.

De vrijwilligers vragen dat je vooraf een afspraak zou maken om een fietsje te ontlenen of terug te brengen. Dat kan via Calendly – klik door.

Voorwaarden / Prijs

  • Voor één kind betaal je € 30 lidgeld per jaar
  • Voor een tweede / volgende kind betaal je € 25 per jaar
  • Heb jij recht op een sociaal tarief? Vraag dan jouw bon ter waarde van 10 euro korting in het Sociaal Huis

Vrijwilliger worden? Fietsje doneren?

Jij kunt helpen om van Op Wielekes Nazareth een succes te maken. De initiatiefnemers verwelkomen nog helpende handen en extra fietsjes.

Wil je als vereniging of vrijwilliger meehelpen om de kinderfietsenbib open te houden? Neem contact op met Marloes Cattersel via of bel naar 09.396.46.53.

Wil je een fietsje doneren? Dat kan bij de dienst Openbare Werken op het gemeentehuis Nazareth tijdens de openingsuren. In ruil krijg je een waardebon voor 1 jaar gratis lidmaatschap bij Op Wielekes Nazareth.

Meer informatie / Contact

Contact:

Partners

Op Wielekes Nazareth is een initiatief van het lokaal bestuur van Nazareth met enthousiaste medewerking van het Repair Café, de lokale fietsenmakers, Fietsersbond Nazareth en Gezinsbond Nazareth. Het wordt gerund door vrijwilligers.

De opstart is mogelijk gemaakt met steun van de Provincie Oost-Vlaanderen en Bond Beter Leefmilieu (in het kader van Gemeente voor de Toekomst) en De Transformisten.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close