Terug naar school … op wielekes

Hopelijk kunnen alle kinderen ondanks corona veilig terug naar school op 1 september 2020. Staat hun fietsje al klaar? Wie lid is / wordt van een Op Wielekes uitleendienst voor kinderfietsjes, kan een fietsje op maat afhalen!

We geven je graag een overzicht van aankomende momenten waarop je welkom bent bij een Op Wielekes depot in jouw buurt (met respect voor de maatregelen om corona-veilig te werken ***). Deze lijst wordt nog aangevuld …

Deze depots zoeken samen met jou naar een geschikt moment voor een afspraak:

*** Hou hier rekening mee:

  • Vanwege corona werken de meeste Op Wielekes depots enkel op afspraak!
  • Respecteer de praktische wenken van jouw Op Wielekes depot (bv. omtrent het dragen van een mondmasker)

Wist je dat:

  • De vrijwilligers van Op Wielekes depots zetten zich in om het gebruik van Op Wielekes veilig te laten verlopen door handgel te voorzien, fietsjes te reinigen bij overdracht enz. – daar zijn we hen superdankbaar voor!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close