Word jij vrijwilliger bij Op Wielekes Destelbergen?

Elke ouder (grootouder, pleegouder…) weet het: om de zoveel tijd hebben kinderen een groeispurt. En hop, die mooie jas, die nieuwe voetbalschoenen en die fiets zijn plots te klein. De bibliotheek van kinderfietsen ‘Op Wielekes’ biedt de oplossing; altijd een fietsje op jouw maat kunnen gebruiken is belangrijker dan het te bezitten.

In een deelsysteem kopen we minder fietsjes, worden fietsjes beter onderhouden en intensiever gebruikt. Da’s beter dan een kinderfiets laten roesten in de kelder. Samen verkleinen we de afvalberg. De Gemeente Destelbergen staat 100% achter het concept en start in het voorjaar van 2021 met een eigen Op Wielekes depot.

Vrijwilligers gezocht

Voor het beheer van het depot is Destelbergen op zoek naar vrijwilligers: handige Harry’s, administratieve Alida’s en all-roundende Astrids. Zin om te helpen, maar weinig tijd? Weet dat je Op Wielekes ook al vooruit kunt helpen door enkele strikt afgebakende taken uit te voeren op je eigen ritme.

Je werkt samen met gelijkgestemden en maakt deel uit van een positief initiatief dat tegelijk milieuvriendelijk en sociaal is.

Infosessie

Kom vrijblijvend naar de infosessie voor vrijwilligers op woensdag 10 februari 2021 van 14:00 tot 15:00 in het JGC (Koedreef 7). Voor meer info en registratie kun je contact opnemen via .

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close