Op Wielekes in Stekene?

 Om daadwerkelijk een op Wielekes in Stekene te starten hebben we een aantal vrijwilligers nodig. We zoeken handige Harry’s, administratieve Alida’s en all-roundende Astrids. Wil jij graag concreet meehelpen aan een fantastisch project dat daadwerkelijk het verschil maakt in Stekene? Schrijf je vrijblijvend in voor de twee infosessies op 2 en 16 maart.

Tijdens de eerste sessie bekijken we samen het concept met alle mogelijke details en hoe we dit in Stekene gaan verwezenlijken. In de tweede sessie vormen we de vrijwilligersploeg en bepalen de openingsdatum.

Wel zin, geen tijd? Geen schrik, het gaat om korte, goed afgebakende taken op je eigen ritme. Je werkt samen met gelijkgestemden en maakt deel uit van een positief initiatief dat tegelijk milieuvriendelijk en sociaal is. Sleutel actief mee aan jouw leefbare, duurzame en sociale buurt.

Data: zaterdag 2 en 16 maart 2019, telkens van 9u30 tot 12u00

Plaats: Bib Stekene, Stadionstraat 51, 9190 Stekene

Schrijf je in via https://vormingpluswd.be/kinderfietsdeelsysteem-stekene of 03 775 44 84
Vragen? Mail 

Begeleiding: Carine Van Remoortere, educatief medewerker Vormingplus

Prijs: gratis

Partners: Bib Stekene, Dienst Natuur en Milieu Stekene, Vormingplus Waas-en-Dender, Netwerk Bewust Verbruiken

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close